سه گانه کمبود تخت، ساختمان قدیمی و رنج همراهان در بیمارستان «دکتر شیخ» مشهد گلایه مردم مشهد از ثبت نام کوتاه مدت برای سرویس مدرسه | چالش ثبت نام سرویس پیش از تعیین تکلیف مدارس دریافت وجه اضافی برای ثبت‌نام دانش‌آموزان؛ ممنوع برگزاری جلسات دادرسی زندانیان در خراسان رضوی به صورت برخط جزئیاتی تازه از  پرونده پدرکشی لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ دوشنبه (۹ تیر ۱۴۰۴) جاماندگان انتخاب‌رشته کاردانی به کارشناسی، در شهریور ۱۴۰۴ اقدام کنند پرونده جهانی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری برای ارائه به یونسکو آماده می‌شود حمایت اتحادیه معلمان هندی از ایران دربرابر تجاوزهای رژیم صهیونیستی و آمریکا نابودی ۲ هکتار از منطقه دالانکوه اصفهان براثر آتش‌سوزی (۸ تیر ۱۴۰۴) عامل موساد در مترو تهران دستگیر شد (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۸ تیر ۱۴۰۴) نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم به‌زودی اعلام می‌شود | برگزاری امتحانات جبرانی در شهریور ۱۴۰۴ تشکیل کارگروه ویژه برای مدیریت چالش‌های آموزشی ناشی از جنگ ۱۲ روزه اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ تیر ۱۴۰۴) برخورد با تعطیلی بدون مجوز داروخانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه ضرورت اقدامات اورژانسی در مواقع گرمازدگی رئیس شورای شهر تهران: شهروندانی که منازل آن‌ها تخریب شده موقتا اسکان داده شدند تاریخ جدید برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی ۱۴۰۴ اعلام شد بمباران شیمیایی سردشت، آغاز ناجوانمردانه ذبح انسانیت در جنگ آخرین مهلت ثبت‌نام و تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد حقوق بازنشستگان صندوق لشکری بانک سپه کامل واریز شد (۸ تیرماه ۱۴۰۴) ثبت‌نام کتب درسی پایه‌های ورودی آغاز شد (۸ تیر ۱۴۰۴) احیای هویت تاریخی مشهد با واسطه‌گری مکتب بافت اطلاعیه تأمین‌ اجتماعی درخصوص لزوم ثبت تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا دهم تیرماه ۱۴۰۴ طرح ترافیک در پایتخت از فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه ۱۴۰۴) اجرا می‌شود کلاهبرداری با آگهی‌های تکمیل یا خرید سابقه بیمه‌ تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود آسیب مرمت‌های غیرحرفه‌ای به پل ساسانی
سرخط خبرها

از دست رفتن سرمایه ۲۰ میلیارد تومانی ۲ برادر با خرید توکن تقلبی

  • کد خبر: ۹۰۱۹۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
از دست رفتن سرمایه ۲۰ میلیارد تومانی ۲ برادر با خرید توکن تقلبی
از اینکه سرمایه چند ساله شان، یک شبه از چنگشان درآمده و در کوره بازار‌های دیجیتالی ذوب شده بود، در شوک بودند. هر دو برادر رؤیای پول دار شدن یک شبه و دستیابی به سود چندبرابر را در سر داشتند، برای همین به شخصی ناشناس که خود را فردی موجه نشان می‌داد اعتماد کردند و بعد هم در این میدان بازی، سخت باختند.

مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ از اینکه سرمایه چند ساله شان، یک شبه از چنگشان درآمده و در کوره بازار‌های دیجیتالی ذوب شده بود، در شوک بودند. هر دو برادر رؤیای پول دار شدن یک شبه و دستیابی به سود چندبرابر را در سر داشتند، برای همین به شخصی ناشناس که خود را فردی موجه نشان می‌داد اعتماد کردند و بعد هم در این میدان بازی، سخت باختند.

ماجرای این پرونده کلاهبرداری کلان که پول سه خانه مسکونی خرجش شد از آنجا شروع شد که دو برادر برای دستیابی به سود کلان و افزایش موجودی خود تصمیم به سرمایه گذاری در حوزه رمزارز‌های دیجیتالی گرفتند.
دو برادر در حالی به میدان بازی قدم گذاشتند که اصلا هیچ شناختی از اصول و قاعده بازی نداشتند برای همین باوجود توصیه‌های امنیتی پلیس فتا به فضای مجازی اعتماد کردند و قدم اول را برای سرمایه گذاری در حوزه رمز ارز‌های دیجیتالی برداشتند.

فروش خانه‌ها

دو مرد جوان که از چندی پیش در یک گروه تلگرامی با کاربری خرید و فروش «توکن» (رمزارز‌های دیجیتالی) فعالیت داشتند در ادامه مسیر با فردی ناشناس که سود چندبرابر‌ی را برای سرمایه گذاری در این حوزه پیشنهاد داده بود، آشنا شدند.
این شخص به دو برادر اطمینان داده بود که در صورت خرید توکن مورد نظر به زودی آن‌ها را به سود چندبرابری می‌رساند. اگرچه دو مرد جوان ابتدا باید این فرد را در باره ادعاهایش می‌آزمودند، اما به او اعتماد کردند و داروندارشان که سه خانه بود را فروختند و بعد هم به خیال خود تبدیل به ارز دیجیتالی کردند.

خالی بودن کیف دیجیتالی

دو مرد جوان که فکر می‌کردند سرمایه ۲۰ میلیارد تومانی رمزارز دیجیتالی شان در کیف دیجیتالی آن‌ها جا خوش کرده و به زودی سرمایه شان به رشد چشمگیری خواهد رسید با خیال آسوده کارشان را جلو می‌بردند، اما غافل از اینکه این آرامش قبل از توفان است و به زودی قرار است یک سونامی رخ دهد و داروندارشان را با خود به ناکجاآباد ببرد.

ظن یکی از برادر‌ها زمانی کارساز شد که او دریافت کیف دیجتالی شان خالی است. کیف پولی که باید رقم ۲۰ میلیارد تومانی را با سود حاصله اش نمایش می‌داد، موجودی اش مساوی با صفر بود. مردان جوان انگار که کسی در جمجمه شان تیر خلاص زده باشد، بی حرکت، مات و مبهوت شده بودند.
با فردی که برای مدتی نقش مشاورشان را بازی می‌کرد تماس گرفتند، اما پاسخی از جانب او دریافت نکردند. برایش پیام گذاشتند، اما بازهم با هیچ روبه رو شدند.

فرار متهم به خارج از کشور

دو برادر حالا مانده بودند که با این کلاه گشادی که بر سرشان رفته است چه باید بکنند. به پیشنهاد یکی از دوستان خود به مرکز پلیس فتای استان خراسان رضوی مراجعه کردند و علیه متهمی که نه او را دیده و نه می‌شناختند شکایت کردند.

رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در تشریح دیگر ابعاد این پرونده کلاهبرداری بزرگ گفت: پس از تشکیل این پروند در پلیس فتای مرکز استان تحقیقات اولیه آغاز و در ادامه بررسی‌ها مشخص شد که متهم هیچ نوع ارز دیجیتالی برای دو مال باخته خریداری نکرده است.
به گفته سرهنگ جواد جهانشیری، متهم با علم به این موضوع که شاکیان هیچ اطلاعی در حوزه خرید و فروش رمزارز‌های دیجیتالی ندارند با سرمایه ۲۰ میلیارد تومانی شاکیان توکن تقلبی خریداری و آن‌ها را با چالشی بزرگ روبه رو کرده است.

این مقام ارشد پلیس فتای استان ادامه داد: در ادامه تحقیقات پرونده متهم شناسایی و ردزنی شد. بررسی‌های تکمیلی این پرونده نشان از خروج این فرد از کشور داشت که در ادامه هماهنگی‌های لازم با پلیس بین المللی انجام شده است و به زودی متهم به دام می‌افتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->